plus minus gleich

Iluminat stradal perimetral

Email Imprimare PDF
Elproex Bacau executa lucrari de iluminat stradal perimetral atat in zone rurale cat si in zone urbane.
Beneficiarul poate opta pentru bransarea la liniile de alimentare clasice pentru iluminat sau poate implementa o solutie cu stalpi pentru iluminat cu panouri fotovoltaice si cu lampi cu LED.

In cazul folosirii primei solutii, oferim modalitati de scadere a consumului energetic prin folosirea becurilor economice pentru iluminat stradal.
Pentru cea de a doua solutie, chiar daca investitia initiala este destul de mare, dupa un calcul simplu toata instalatia se amortizeaza intr-o perioada relativ scurta. Acumulatorii au durata de viata de 10 ani si practic nu exista costuri de intretinere.
Dimensiunea stalpilor este cuprinsa intre 2,5m pentru parcuri si gradini si pana la 8m pentru iluminat stradal. Dupa implementarea,obtineti costuri energetice ZERO.

Se pot implementa si solutii de iluminat stradal perimetral mixe, apeland si la infrastructura deja existenta de cablu, compensand nevoia de iluminare cu un numar limitat de stalpi cu panouri fotovoltaice si corpuri de iluminare cu LED.

In cazul localitatilor mici (comune si sate) managementul energiei electrice poate aduce importante reduceri de costuri in timp. Primul pas care ar trebui facut este trecerea la iluminatul stradal perimetral.