plus minus gleich

Consultanta energetica

Email Imprimare PDF
Consultanta energetica este un concept aflat la inceput in Romania, dar cu zeci de ani de experienta in tarile dezvoltate ale lumii.

Consultanta energetica este un mijloc foarte specializat de a face economii importante. Marea majoritate a dispozitivelor din jurul nostru au functionarea bazata pe consumul de energie electrica. De la iluminat, pana la caldura din caloriferele din casa (nu uitati ca tot o pompa electrica impinge agentul termic pana acolo), scule, unelte, producerea hranei, cauratenia, divertismentul toate au la baza un consum energetic. Deci, daca reusim un management eficient al acestei resurse (energia electrica) vom obtine economii importante ora de ora.

Practic, cu ajutorul specialistilor nostrii, reusim pentru dumneavoastra, prin consultanta energetica sa va pastram lunar in buzunar sau in cont sume considerabile. Consultanta imbraca foarte multe aspecte, nu doar schimbarea becului cu filament din sufragerie cu un bec cu consum redus. Sunt analizate toate tipurile de consum, sunt masurate si inregistrate, comparate din punct de vedere al anotimpului, al orelor cand functioneaza diferite dispozitive. Se lucreaza cu multi parametrii si in afara dispozitivelor si sculelor folosite, un "amanunt"  important este experienta echipei ce se ocupa de consultanta energetica. E posibil sa va sfatuim ca sa obtineti o factura mai mica la energia electrica, sa va schimbati geamurile...

Consultanta energetica este o arta. Arta de a te folosi de toate procesele fizice si de lucrurile din jurul tau pentru a eficientiza la maximum utilizarea unui wat.

Daca vrei sa vezi ce putem obtine prin consultanta energetica, te asteptam oricand.